daha iyi hissediyor musunuz?






2004 yılındaki debutları Coming On Strong'da yer alan dehşetengiz Playboy parçasına ertesi sene Future Sounds Of Jazz toplamalarında rastlayıp titrediğimiz İngiliz electro topluluğu Hot Chip 'in yepyeni kaydı "One Life Stand" raflardan evvel (alışık olduğunuz üzere) mama'da.

Electro sahnesinde bilhassa Alexis Taylor ve Joe Goddard'ın (güzel soyad) vokalleriyle muadillerinden ayrışan Hot Chip, özellikle İngiltere'de oldukça popülerleşerek bize kendilerince bir 2000'ler masalı sunmaya devam ediyor. Birçoklarının Pet Shop Boys'un tahtını uygun gördükleri (Pet Shop Boys'a beslenilen nefret üzerine yazı yazalım!) Hot Chip umarız o saçmasapan yollara dümeni kırmadan, ama suya sabuna da dokunmadan bildiği yolda bize beyaz odalarda steril electro pop soundları sunmaya devam eder. Bilhassa da yenilikçi vokal teknikleriyle (I Feel Better'daki vokalle daha iyi hissetmemek ne mümkün yahu?) zihnimizi açar da açar.

Ha illa bi tahta oturması gerekiyorsa zorlanarak "Zoot Woman'la aranız iyiyse, yanına Hot Chip'i de oturtabilirsiniz" diyelim, I Feel Better'a bir kez daha dikizlenelim.