bir geri dönüş hikayesi

Uzun bir müddet ayrı kaldıktan sonra, tekrar başlıyoruz :

2001'deki "The Fifth Exotic" kaydından beri içerisinde olduğu her projenin ve kaptanlığını yaptığı plak şirketi "tru thoughts" un hastası olduğumuz Quantic , çok kısa aralıklarla basılan iki plak ile yeniden karşımızda..İlki daha evvel funk kraliçesi Spanky Wilson ile de özel bir kayıt yapılan "The Quantic Soul Orchestra" adı altında çıkan "Tropidélico" ; ikincisi ve daha sıcağı ise "Quantic presenta Flowering Inferno " adı ile çıkan "Death Of The Revolution" . Her iki LP'nin de ortak özellikleri sanırım , Quantic'in salt kendi adıyla bastığı albümlerinden ziyade biraz daha "sıcak" , "insancıl" , ve buzlu yaz kokteyli havasında olmaları. Havanın ve güneşin gerçekten bizi "makul bir insan" olmaktan alıkoyduğu bu günlerde bol buzlu , fresh bir mojito gibi albümlerle bir nebze de olsa nefes aldıran Quantic'e , ve yaratıcılığına sevgilerimizle.

3 comments:

sismanos dedi ki...

ne ki "death of revolution" yine de ait olduğunu iddia ettiği toprakların müzikal sıcaklığına rücu edememiş, bir temenni olarak kalmış, uzak bir selam çakmış; havayı öpen kadınlar vardır ya, karşılaşınca, biraz öyle bir latin öpücüğü olmuş o.

o.

sismanos dedi ki...

bir de, azizim sputnik, ne yaptı sizinkiler öyle ya? (medvedev ve ardındaki şürekadan bahis açtı :)

sputnick dedi ki...

death of revolution kaydı zaten , quantic'in "o topraklara" soğuk bi selamından ziyade , ordakilerin quantic'e selamları gibi tınlıyor hocacım.quantic bildiğimiz quantic vefakat üzerindeki enstrümanlar farklı. ha samimiyet hususu derin. çok sıcak burası.


bu arada bildiğin gibi medvedev'in şürekası kendi boyundan hayli büyük. aman boşver bırak iyi oldu , eski günlere dönelim azıcık , sıkıldım ben bu new world order'dan :)

Yorum Gönder